JAVNI KONKURS ZA POPUNJAVANJE IZVRŠILAČKIH RADNIH MESTA

objavljeno u: Konkursi i oglasi | 0

Na osnovu člana 54. Zakona o državnim službenicima (”Službeni glasnik Republike Srbije”, broj 79/05, 81/05-ispravka, 83/05-ispravka, 116/08 i 104/09) i člana 17. Uredbe o sprovođenju internog i javnog konkursa za popunjavanje radnih mesta u državnim organima (”Službeni glasnik Republike Srbije”, 03/06, 38/07, 41/07 i 109/09), direktor Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu oglašava javni konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u Ministarstvu saobraćaja – Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu i to:

1. Radno mesto za poslove nadzora za brodogradnju, u zvanju savetnika – 1 (jedan) izvršilac.

2. Radno mesto za administrativne poslove, u zvanju referenta – 1 (jedan) izvršilac

3. Radno mesto za kadrovske i opšte poslove, u zvanju referenta – 1 (jedan) izvršilac

4. Radno mesto za podršku poslovima praćenja realizacije naloga rada i fakturisanja usluga, u zvanju mlađeg saradnika – 1 (jedan) izvršilac

Ovaj oglas objavljuje se u ”Službenom glasniku Republike Srbije”, dnevnom listu ”Danas”, na web stranici Službe za upravljanje kadrovima – www.suk.gov.rs i na web stranici Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu – www.uprava-brodova.gov.rs .
Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom oglasu koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.